Res med mig!

Här ser du vilka resor jag gör som du kan hänga med på. Följ med vetja!

 

Här kan du läsa mer om resor som jag gjort.

Lite bilder från den fantastiska helgen vi hade på Skeviks gård. 

Titta här!


TriMallorca 2017  

27 april- 16 maj - mer info här!

För sjunde året i rad är jag på Mallorca med glada människor som simmar, cyklar, springer/vandrar och yogar. Vi bor i Playa de Alcudia  på ett bra hotell med goda möjligheter för träning och yoga.

Förutom att yoga varje morgon på stranden och varje eftermiddag på gräset så kan du cykla i härliga omgivningar, lära dig löpteknik och springa/vandra med andra glada löp och vandrings-intresserade, och simma i riktig träningspool och självklart i havet.

Alla kan vara med. Från nybörjare till erfarna.

Yoga Retreat på Koh Samui, Thailand 12-20 dec, 2016.

För första gången tog  jag och Pål med oss ett gäng till vårt härliga yogaplace, Vikasa Yoga Retreat, på den Thailändska ön Koh Samui. Läs mer här! 

Den här resan passar såväl för dig som vill börja med yoga, som för dig som vill fördjupa din yoga och få mer förståelse för vad yogan kan ge dig. Och för dig som vill uppleva trevligt sällskap och underbar mat i en fantastisk miljö. 

Under drygt 8 dagar gör vi:

  • en djupdykning in i den fysiska delen av yoga
  • hur andningen påverkar vårt välbefinnande meditation i olika former.
  • Vi lär oss lite om yogans historia och filosofi. 

Mellan yogaklasserna/workshops har du möjlighet att slappa och kontemplera vid poolen eller på Vikasas egen strand. Simma eller bada i havet.  Utforska ön. Sova, läsa, hänga med de andra, ta en underbar massage direkt vid havet. Å mycket mer eller mindre.

PASSA PÅ ATT STANNA LÄNGRE PÅ KOH SAMUI OCH BARA SLAPPA OCH HA DET UNDERBART. 

Lärare och ledare: 

Expedition Q, till Nordnorge 

Denna resa är något unikt. En resa för Qvinnor, om att vara Qvinna. 

Ett litet gäng tjejer (10-12 pers) som gör coola grejer i fantastisk natur och miljö. Vi lär oss om hur den kvinnliga kroppen fungerar och vad den behöver så att vi kan må så bra vi bara kan. Vi boostar oss själva med äventyr, yoga, meditation och seminarier om att vara kvinna. Under några härliga dagar provar vi nya saker och lär oss nya saker ihop och om oss själva. Varje dag kommer att innehålla yoga och meditation. Några dagar vandrar vi på fjäll och glaciär. Dessutom: seminarier om den kvinnliga kroppen och hormonsystemet och båtfärd på havet för att fiska vår egen middag och spana på havsörn och kanske delfiner. En kväll lagar vi mat tillsammans och lär oss om vad mat har för betydelse för hur vi mår. 

Vassdalsvik Sea Lodge ligger inte vid havet, det ligger helt enkelt på havet med en brygga som sträcker sig flera meter ut över det kristallklara havet. Detta hus har mångårig historia knutet till fiskerinäringen och är idag omgjort till boende och umgänge där trivselfaktorn är mycket hög. www.vassdalsviksealodge.com

Vi kan lova att detta blir något att minnas för livet.

Vi som arrangerar:  

  • Marika Török, Yogalärare, Personlig tränare och barnmorska 
  • Helén Lindqvist, yogi och en av innehavarna av fantastiska Vassdalsvik Sea Lodge i Nordnorge.